Salutări şi bun venit la un alt set de articole interesante în acest număr al revistei NEXUS. Primul articol examinează motivele ascunse pentru care SUA ar putea dori să atace Iranul. Există deja preziceri conform cărora atacul ar fi planificat pentru luna iunie a acestui an, aşa că aşteptaţi-vă la un eveniment care să-l declanşeze sau la un asalt gradat asupra logicii noastre, pentru a ne convinge că Iranul este un „personaj negativ”.
Dacă tot a venit vorba, e un şoc să realizezi că noi, australienii, suntem probabil de partea „personajelor negative” în orice război viitor, presupunând că Australia va rămâne un aşa-zis membru al axei înşelătoriei formată de Marea Britanie şi SUA Cum se poate numi altfel o alianţă a naţiunilor dominate de o cabală ascunsă, care posedă şi manipulează mass-media şi creează deliberat terorism şi terorişti pentru a justifica atacarea unor naţiuni suverane?

Observ că tot mai mulţi autori comentează asupra faptului că imperiul american se prăbuşeşte. Şomajul în creştere, suprimarea libertăţilor şi drepturilor civile, o uriaşă populaţie prizonieră, o monedă care se depreciază rapid, un guvern dispreţuit peste hotare, un popor căruia, în mare măsură, pare să-i pese doar de propriile posturi de televiziune, pline de propagandă, şi o politică externă condusă de feţele ascunse ale complexului militaro-industrial.
Respectul faţă de America s-a transformat în ură şi frică de America. Am urmărit ultimele alegeri prezidenţiale, cu speranţa că vor reflecta ceea ce simt mulţi americani îngrijoraţi, dar am constatat o corupţie atât de înrădăcinată încât alegerile corecte nu sunt posibile în SUA acum.
Complexul format din armată, servicii secrete, industrie, finanţe şi mass-media care conduce America nu datorează nici o loialitate frontierelor naţionale sau religioase. El este la fel de înfipt în Europa şi în Marea Britanie pe cât este în SUA În prezent, transformarea Americii într-o teocraţie fascistă serveşte intereselor acestui complex, ca şi orientarea ei împotriva necredincioşilor – care se întâmplă să fie locuitorii ţărilor cu resurse dezirabile.
Rusia, India şi China formează legături şi alianţe comode atât între ele cât şi cu ţările bogate în resurse din America de Sud şi Africa, în timp ce lumea aşa-zis civilizată priveşte cu şoc şi consternare la conducătorii-marionetă ai SUA şi Marii Britanii.
Revenind în tranşee, avem un articol de Martin Walker despre cazul unui savant francez, specialist în medicină judiciară, Loic Le Ribault, care a devenit faimos pentru munca sa dar care a făcut apoi greşeala de a participa la descoperirea unei forme organice de bioxid de siliciu şi dezvoltarea ei ca aplicaţie medicală. Mai întâi apare mita pentru a o „îngropa”, apoi vin „sugestiile” de a o „îngropa”, apoi vin raziile şi detenţia. Vă sună familiar? Ei bine, asta s-a întâmplat în Franţa şi de aici se vede că faima, biografia şi anii de serviciu nu contează când cineva de sus te vrea redus la tăcere.
Urmează apoi alt articol care ar trebui să vă pună pe gânduri. Articolul este despre oameni cărora li s-au transplantat organe şi care au descoperit subit că au amintiri, senzaţii şi obiceiuri care puteau proveni doar de la donatori. Aceasta este absolut fascinant, iar cazurile menţionate sunt doar câteva dintre multele înregistrate.
Aflată încă pe frontul de luptă al sănătăţii, Sherrill Sellman a scris un articol despre descoperirea continuă de medicamente şi substanţe chimice periculoase în sistemele de distribuţie a apei. Nu e vorba aici doar despre apa potabilă, ci şi despre pânza freatică. Cofeina, nicotina şi tot felul de medicamente, fără a mai menţiona substanţele chimice folosite în agricultură, apar pe neaşteptate în apa izvorului pe care poate îl aveţi pe proprietatea dumneavoastră.
Un alt articol de mare interes este despre „universurile paralele”, un concept din ce în ce mai acceptat de ştiinţă. Autorii afirmă că acest concept este un model logic folosit pentru a explica fenomene misterioase precum dispariţiile bruşte de persoane sau apariţiile neaşteptate de lucruri.
Articolul final, pe care pur şi simplu trebuie să-l citiţi, se află în secţiunea Zona Crepusculară. Este preluat dintr-un număr din 1983 al ziarului Flying Saucer Review (aflat acum la al 50-lea an de la apariţie!), cu sediul central în Marea Britanie, şi tratează subiectul fiinţelor misterioase numite în islamism „djinni”. Acestor fiinţe le place să plutească într-o frecvenţă dimensională aflată chiar deasupra frecvenţei noastre, dar destul de aproape pentru a ne influenţa şi pentru a se alimenta cu emoţiile şi dorinţele noastre.
În final aş dori să le mulţumesc oamenilor care sunt atât de impresionaţi de ceea ce citesc în NEXUS încât ne trimit un scurt e-mail în care îşi exprimă sentimentele. Îmi pare rău că nu le pot răspunde tuturor, dar vă asigur că le citesc pe toate. Mulţumesc!
Duncan

Share