Ştiri de pe glob
Ştiri senzaţionale, inclusiv frauda asupra verigii-lipsă dintre oameni şi neanderthalieni, ascunderea de către DuPont a pericolelor teflonului şi o armă cu plasmă care induce durere de la distanţă.

Din ce în ce mai aproape de Iran şi de „războiul împotriva tiraniei“
de Richard Heinberg
Administraţia Bush se apropie de un război cu Iranul, nu doar datorită armelor nucleare ci şi datorită planului Iranului de a deschide o bursă a petrolului şi de a negocia în Euro, nu în dolari americani.

Persecutarea lui Loic Le Ribault (1)
de Martin J. Walker
Un savant francez, specialist în medicină judiciară, care a participat la dezvoltarea unei forme organice de bioxid de siliciu ce poate vindeca o serie de boli, a fost vânat de autorităţi şi de corporaţii şi forţat să emigreze.


Transplanturile de organe şi memoriile celulare
de Dr. Paul Pearsall, Dr. Gary E. Schwartz şi Dr. Linda G. Russek
Mulţi beneficiari de transplanturi de organe prezintă comportamente şi preferinţe care pot proveni doar de la donatorii organelor.

Medicamente şi chimicale direct de la robinet
de Dr. Sherrill Sellman
Studiile arată că otrăvurile detectate în număr din ce în ce mai mare în sursele de apă provin de la medicamente şi produse de întreţinere corporală.

O scurtă istorie a Mesei Rotunde (3)
de Will Banyan
Membrii grupului „Kindergarten“ înfiinţat de Alfred Milner s-au întâlnit la Londra în anul 1909 şi au înfiinţat Masa Rotundă, cu scopul de a crea o federaţie imperială care să cuprindă Anglia şi coloniile engleze.

Noutăţi din lumea ştiinţei
În acest număr vă prezentăm rezultatele unui experiment făcut de grupul Thunderbolts folosind decărcări electrice pentru a crea cratere în laborator şi un tratat de Karen Klockner şi David Brennan despre universurile paralele, fizica paranormalului şi portalurile interdimensionale.

Sistemul de transmisie fără fir a electricităţii realizat de Tesla
de Dr. Thomas Valone
Sistemul de transmisie fără fir a curentului electric propus de Dr. Nikola Tesla ar putea rezolva multe dintre problemele Statelor Unite privind alimentarea cu energie.

Misterele „Văii Morţii“ din Siberia
de Dr. Valery Uvarov
Relatările martorilor oculari despre distrugeri de meteoriţi deasupra Siberiei în anii 1984 şi 2002 de către „sfere exterminatoare“ acordă un credit suplimentar descrierilor exploziei din Tunguska din 1908.

Zona crepusculară
În acest articol din 1983 al lui Gordon Creighton sunt făcute multe paralele între extratereştri şi djinni, a căror influenţă subtilă asupra omului este recunoscută de către islamism, precum şi trimiteri la avertismentele lui Rudolf Steiner referitoare la fiinţele demonice.

Secretele pierdute ale Chivotului Legii
de Laurence Gardner, Kt, FSA
Descoperirile recente referitoare la proprietăţiile exotice ale aurului monoatomic şi ale metalelor din grupa platinei sunt de fapt redescoperiri ale unei ştiinţe avansate, înţeleasă sau cel puţin cunoscută de către preoţii mesopotamieni, egipteni şi israelieni din antichitate.

„Shivambu Shastra“ – Vindecarea prin urinoterapie
de Natalia Perera
Practica ayurvedică antică a urinoterapiei renaşte, în timp ce nenumăratele ei beneficii pentru sănătate sunt explorate de oameni de ştiinţă, terapeuţi şi de publicul larg.

Albert Einstein – Plagiatorul secolului XX
de Richard Moody, Jr.
Einstein a plagiat opera câtorva oameni de ştiinţă eminenţi în comunicările sale din anul 1905 despre relativitatea specială şi E = mc2, totuşi comunitatea fizicienilor nu s-a deranjat în secolul trecut să clarifice lucrurile.

Share