Ştiri de pe glob

Tăcerea a fost ruptă: Grupul Bilderberg expus
de Daniel Estulin.
Discuţiile secrete de la întâlnirea Bilderberg din acest an au stabilit, ca de obicei, programa privind controlul pieţelor şi cursul războaielor în următorul an. Printre propunerile făcute s-au regăsit şi cele cu privire la impunerea unei taxe pe petrol, precum şi realizarea unei comisii de consolidare a păcii.

Nanotehnologia în alimentaţie (2)
de ETC Group.
Se ştie că tehnologia genetică ridică multe probleme, iar nanotehnologia este foarte riscantă; cu toate acestea  corporaţiile alimentare introduc nanoparticule atât în alimente şi produse cosmetice cât şi în ambalaje.


Relaţia dintre nanobacterii, boli de inimă şi cancer
de Douglas Mulhall.
S-a descoperit că nanobacteriile sunt la baza procesului de calcificare ce este comun unor boli ale inimii şi artritei, dar există în prezent un tratament simplu ce poate fi aplicat cu succes.

Maladia Alzheimer şi conexiunea ei cu aluminiul
de dr. Harold D. Foster.
Unii oameni au o predispoziţie genetică faţă de boala Alzheimer, dar este probabil şi ca unii factori de mediu care duc la creşterea nivelului de aluminiu în organism şi la extragerea magneziului şi a calciului să fie responsabili pentru apariţia acestei boli.

Războiul secret al Marii Britanii în Antarctica (1)
de James Roberts.
La sfârşitul celui de-al doilea război mondial, Anglia a trimis o misiune secretă în Antarctica pentru a căuta şi distruge un port subteran nazist.

Noutăţi din lumea ştiinţei
În acest număr sunt prezentate articole de David Talbott care resping mitul Soarelui ca furnal nuclear şi promovează modelul cu descărcare de plasmă.

Cercurile din lanuri sunt create de sunete?
de Freddy Silva.
Adesea au fost auzite sunete asemănătoare trilurilor în conexiune cu crearea cercurilor din lanuri, iar experimente desfăşurate în laborator cu sunete şi plante au produs efecte similare.

OZN-uri deasupra Capitoliului (1)
de Robert Stanley.
La exact 50 de ani după ce OZN-urile au zburat în jurul clădirii Capitoliului din Washington DC, obiecte ce desfid gravitaţia au străpuns din nou spaţiul aerian interzis şi chiar au aterizat pe Capitoliu.

Zona crepusculară
În acest număr vom prezenta o aglomerare de OZN-uri în Mexic, o misterioasă aeronavă neagră, de formă triunghiulară, cu inscripţii englezeşti pe partea de dedesubt, precum şi noua tendinţă a aviaţiei militare braziliene de a face dezvăluiri asupra fenomenului OZN.

Războiul geofizic
de col. dr. Emil Străinu.
Clima poate constitui, dacă este bine cunoscută şi dirijată, o armă care poate oferi supremaţia pe orice teatre de acţiuni militare.

Motorul cu apă
Vă propunem o metodă alternativă de a face ca motorul cu combustie internă al vehicolului dumnevoastră să funcţioneze cu APĂ DE LA ROBINET.

Rezonanţele Schumann şi psihobiologia umană
de Richard Alan Miller şi Iona Miller
Undele nostre cerebrale sunt acordate la anumite frecvenţe ale rezonanţelor Schumann – semnale electromagnetice de extrem de joasă frecvenţă ce vibrează între scoarţa Pământului şi ionosferă.

Share