NEXUS New Times Magazine An 1 Nr. 3

Ştiri de pe glob

Tăcerea a fost ruptă: Grupul Bilderberg expus
de Daniel Estulin.
Discuţiile secrete de la întâlnirea Bilderberg din acest an au stabilit, ca de obicei, programa privind controlul pieţelor şi cursul războaielor în următorul an. Printre propunerile făcute s-au regăsit şi cele cu privire la impunerea unei taxe pe petrol, precum şi realizarea unei comisii de consolidare a păcii.

Nanotehnologia în alimentaţie (2)
de ETC Group.
Se ştie că tehnologia genetică ridică multe probleme, iar nanotehnologia este foarte riscantă; cu toate acestea  corporaţiile alimentare introduc nanoparticule atât în alimente şi produse cosmetice cât şi în ambalaje.

Citește mai departe...

În momentul în care scriu acest editorial au trecut deja două zile de la atacurile teroriste din Londra şi deja pe internet  sunt în creştere speculaţiile referitoare responsabilul acestor crime atroce. Ultima dată când am navigat pe internet am observat că este tot mai mare numărul celor care acceptă faptul că majoritatea teroriştilor şi a incidentelor teroriste sunt sponsorizate de către stat. Se pare că din ce în ce mai mulţi oameni sunt pregătiţi să accepte faptul că asemenea acţiuni sunt realizate cu scopul de a produce mai mult control social – cu alte cuvinte, sunt utilizate pentru a manipula masele spre o stare de servilism şi frică. Crearea unei situaţii conflictuale este considerată de către mulţi istorici ca fiind cel mai vechi truc din lume!

Citește mai departe...

Preţul longevităţii
Speranţa de viaţă a crescut surprinzător de mult în ultimul secol. În consecinţă, atât în ţările dezvoltate cât şi în cele în curs de dezvoltare, numărul oamenilor în vârstă a înregistrat o creştere nemaiîntâlnită, proporţia de oameni în vârstă dublându-se într-o singură generaţie. În 1950 erau la nivel global 214 milioane de oameni cu vârsta de 60 de ani sau mai mult; până în 2025 vor fi probabil 1 miliard, adică aproape de patru ori mai mulţi.1 Deşi această tendinţă implică bineînţeles avantaje majore, dezavantajele nu sunt nici ele de neglijat. Pe lângă faptul că tot mai mulţi oameni ating vârste înaintate, creşte şi riscul ca ei să fie afectaţi de demenţă, de regulă aceştia trăind mult timp după declanşarea bolii.

Citește mai departe...

Dovada fotografică a aterizării OZN-urilor pe Capitoliu, Washington, DC
În momentul în care scriu acest articol, în iunie 2005, politica oficială americană de negaţii plauzibile, distragere şi dezinformare a publicului în privinţa OZN-urilor are peste 50 de ani vechime. Această politică este susţinută de aproape toţi politicienii, funcţionarii Pentagonului şi membrii mass-mediei, indiferent de afilierea lor politică sau religioasă. Politica a început să apară în anul 1942, datorită numărului din ce în ce mai mare de întâlniri ale armatei cu OZN-uri în timpul celui de al II-lea război mondial. Oricum, politica actuală nu şi-a primit mandatul până în anul 1952, deoarece numărul ce creştea dramatic de OZN-uri văzute în toată lumea erau considerate de o parte a liderilor americani ca fiind începutul unei posibile invazii extraterestre.

Citește mai departe...