În lucrarea, Poveşti cu final meritat, am prezentat numeroase cazuri foarte grave: oameni bolnavi de cancer cu metastaze, care nu mai aveau nici o speranţă de viaţă şi erau deplasaţi în pătură sau în scaun cu rotile. În prezent, majoritatea lor sunt bine, se plimbă prin parcuri sau pe munte, abia acum au înţeles ce înseamnă viaţa, cum poţi să trăieşti frumos şi sănătos, cu soarele mereu în suflet. O doamna din Buzău, farmacistă de profesie, a venit la mine cu o metastază osoasă acum doi ani, în octombrie. Metastaza osoasă se declanşase de la o formaţiune tumorală uterină, în zona bazinului, care afecta şi coxofemuralele.

Tratamentul a debutat cu un post greu; a avut două căderi în perioada postului şi a primei conduite terapeutice, dar ajutată de familie, a reuşit să depăşească momentul. S-a simţit din ce în ce mai bine iar acum ea recomandă bolnavilor să opteze pentru o astfel de conduită, să treacă pe un regim naturist.
Un pacient din Giurgiu, bolnav de scleroză în plăci, a venit la mine disperat, în scaun cu rotile. Spunea că viaţa lui nu mai are nici un rost, voia sa se sinucidă... După doi ani de tratament, şi-a reluat serviciul şi aleargă peste tot prin ţară. În fiecare an vine la Vălenii de Munte, la Fundaţie, să ne dea o mâna de ajutor şi să-şi exprime recunoştinţa pentru „noua sa viaţă, cum o numeşte, fericit că a redescoperit bucuria de a trăi.
– Petre Anca

Colecţia: – | Format 14x20 cm |Pagini: 351  | ISBN 978-973-1791-11-1 | Preţ: – 

Share